Terug naar de beginpagina

Missie

De ondernemer anno nu zal meer rendement halen uit zijn bedrijf, wanneer die samenwerking zoekt met een ervaren internet- en mediabureau, om te kijken waar de (online) mogelijkheden liggen voor zijn product(en).

Met diverse bestaande tools maar ook eigen producten helpen we de MKB'er naar een significante grotere afzetmarkt. Door o.a. een betere waardering van Google en de zichtbaarheid te vergroten kan er zelfs meer omzet gegenereerd worden.

Tegenwoordig maakt vooral de enthousiaste en gedreven ondernemer die openstaat voor participatie en cocreatie met behulp van het internet een gestage groei door. Koplopers zijn zij die hun kansen pakken door het verbeteren van o.a. proces- en verdienmodellen.

Een toekomstgerichte denker en ondernemer die kiest voor de juiste (online) marketing sluit af met een win-win situatie.

Wij werken graag samen met ondernemers, delen onze kennis en geven hen inzichten en handvaten hoe zij hun positie kunnen verbeteren op het internet. Tijdens een kop koffie bijvoorbeeld.

over Dyss Dyss' visie

Missie
Dyss Media Concepts
Plantsoenstraat 93A, 7001 AB te Doetinchem
Telefoon: 088 225 2009
E-mail: info@dyssmedia.nl

© 2024 DyssMedia.nl - Alle rechten voorbehouden - KVK 57266220 - Privacy statement