Terug naar de beginpagina

Visie

We kunnen niet meer om het internet heen, de markt verandert razendsnel, een bedrijf moet leren om hier mee om te gaan. Voor een MKB'er zal deze afhankelijkheid van het internet grotendeels het succes van zijn product(en) gaan bepalen.

Het MKB is een kwetsbare doelgroep. Het aanbieden van ondersteuning aan een hardwerkende ondernemer (die niet actief met het internet bezig is) komt niet uit de lucht vallen. Hij of zij heeft er gewoonweg de tijd niet voor, of er is nog niet over nagedacht om dit te gaan uitbesteden. En dat is een gemiste kans voor de omzet van de ondernemer.

Online marketing wordt vaak nog te weinig ingezet of niet begrepen. Je online presenteren en zichtbaar zijn is lastig uit te leggen, maar het is wel een absolute must voor de eigen concurrentiepositie.

Door jarenlange ervaring met ondernemers uit het MKB die de LubronGroep kennen, en onze kennis van o.a. ICT, online presenteren, zoekoptimalisatie en (Social) Media zijn wij een serieuze sparringspartner geworden voor bedrijven die hun positie willen verbeteren op het internet.

Dyss' missie

Visie
Dyss Media Concepts
Plantsoenstraat 93A, 7001 AB te Doetinchem
Telefoon: 088 225 2009
E-mail: info@dyssmedia.nl

© 2023 DyssMedia.nl - Alle rechten voorbehouden - KVK 57266220 - Privacy statement