Terug naar de beginpagina

Wie zijn wij?

Dyss Media Concepts B.V. houdt zich bezig met internetconcepten en ICT diensten en is actief sinds 2012. Het bedrijf is van twee ondernemers die naast Dyss Media Concepts B.V. ook nog eigenaar zijn van een viertal zusterbedrijven: Lubron Technical Services B.V., Réwoud Talentontwikkeling B.V., Thom Engineers B.V. en Bouwkracht Vakpersoneel B.V..

Wij zijn nuchter, pragmatisch, innovatief en altijd gericht op het bereiken van een goed resultaat.

De (online) presentatie en zichtbaarheid van de inmiddels vier werkmaatschappijen is uitbesteed aan Dyss Media Concepts B.V. Zij verzorgt alle voorkomende promotionele activiteiten, websites, marketingdoeleinden en vraagstukken op het gebied van social media. Verder is het verantwoordelijk voor het complete ICT beheer.

Dyss Media Concepts deelt haar kennis met een breed netwerk aan vakspecialisten. Bij complexere vraagstukken wordt vaak gebruik gemaakt van professionele partnerships.

In september 2017 heeft Dyss Media Concepts de website gratiseventpas.nl gelanceerd. Op gratiseventpas.nl kunnen deelnemers gratis meedoen aan actiecampagnes die door Lubron Technical Services B.V., Réwoud Talentontwikkeling, Thom Engineers B.V. en Bouwkracht Vakpersoneel B.V. worden geïnitieerd en gesponsord.

Dyss' missie

Wie
Dyss Media Concepts
Plantsoenstraat 93A, 7001 AB te Doetinchem
Telefoon: 088 225 2009
E-mail: info@dyssmedia.nl

© 2023 DyssMedia.nl - Alle rechten voorbehouden - KVK 57266220 - Privacy statement