Terug naar de beginpagina

Optimaliseer uw online uitingen

Zoekoptimalisatie is voor veel ondernemers (nog) niet duidelijk. Hoe zit het met de online vindbaarheid van uw producten. Is uw bedrijf wel voldoende en op een juiste wijze zichtbaar? Op een transparante manier leggen wij vrijblijvend uit hoe zoekoplossingen werken die nodig zijn om uw bedrijf online beter naar voren te laten komen.

Google Maps

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Bij SEO oftewel 'Search Engine Optimalisation' draait het om het de zichtbaarheid van uw website en haar webpagina's voor een zoekmachine. Daarnaast kijken we naar de structuur en inhoud van uw website en maken we gebruik van linkbuilding.

Een SEO scan geeft u inzicht in de verbeterpunten die nodig zijn om uiteindelijk een betere positie te verwerven op het internet.

Adverteren met Adwords

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. U kunt hiermee adverteren tussen de zoekresultaten van Google. U bepaalt zelf bij zoekopdrachten waar u gevonden wordt. Wordt er gezocht op deze term(en) die u van te voren heeft bepaald, dan komt uw bedrijf naar voren bij de resultaten. U betaalt pas als er geklikt wordt op uw advertentie. Dit werkt dus per klik.

Uit ervaring met ondernemers blijkt dat zij de resultaten van Adwords moeilijk kunnen terugbrengen tot hapklare vervolgstappen.

Meten met Google Analytics

Google Analytics is een statistiekenprogramma. Het wordt ingezet om vrijwel alle activiteit naar, op en van uw website te meten. Wij meten en analyseren over een bepaalde periode uw online verkoop-actoren (zoals promotionele activiteiten), die mede verantwoordelijk zijn voor het vergroten van uw potentiële klanten. Wij geven u inzicht in de vorm van heldere visualisaties en rapporten.

Heeft u nog geen analyseprogramma aan uw eigen website gekoppeld? Wij kunnen u hiermee helpen.

Afzetmarkt

Uw resultaat

Samen met onze producten en diensten voor presentatie en optimalisatie vergroot u uw afzetmarkt. Aan ons is er alles aan gelegen om u echt vooruit helpen. Indien u ervoor kiest dat wij uw bedrijf op het internet mogen positioneren, kan u dit het volgende opleveren:

  • Betere presentatie op internet;
  • Zichtbaarheid met een hogere waardering in Google;
  • Grotere naamsbekendheid;
  • Meer website bezoeken;
  • Meer omzet;
  • Inzicht in de online verkoop van uw product;
  • Minder offline promotie is haalbaar.
Dyss Media Concepts
Plantsoenstraat 93A, 7001 AB te Doetinchem
Telefoon: 088 225 2009
E-mail: info@dyssmedia.nl

© 2023 DyssMedia.nl - Alle rechten voorbehouden - KVK 57266220 - Privacy statement