Terug naar de beginpagina

Presenteer uzelf beter online

Bent u tevreden over de presentatie van uw bedrijf op het internet? Over deze vraag willen we graag vrijblijvend maar wel 'to the point' met u sparren, en u daarbij op een professionele wijze ondersteunen.

Google Maps

Google Places

Google Places is een dienst van Google die ondernemers de mogelijkheid biedt voor hun bedrijf een plaatspagina aan te maken. De plaatspagina wordt o.a. in Google Maps en Google Search weergegeven.

Google Maps is een landkaart die bij een zoekopdracht zichtbaar wordt, de kaart geeft o.a. adressen en bedrijven weer als er op geklikt wordt. Google Search is de zoekmachine die door Google is ontwikkeld. Met deze pagina kunt u uw bedrijf beter presenteren.

Google+

Google+ is het sociale netwerk van Google. Net zoals bij Facebook kunnen er persoonlijke en bedrijfspagina's worden aangemaakt waarop informatie kan worden gedeeld.

Google + wordt steeds meer van waarde voor uw zichtbaarheid en geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf extra te promoten.

Overige social media

Dyss Media Concepts heeft veel kennis en ervaring op het gebied van Social Media. Vakspecialisten helpen u bij het opstellen van goed vindbare profielen op o.a. Facebook, Twitter en LinkedIn. Wij informeren u en praten u deskundig bij over de werking van Social Media.

Bij vragen of interesse in een individuele workshop kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Social Media

Optimalisatie

Naast de presentatie van uw bedrijf online werkt een geoptimaliseerde website een stuk beter om uw doelen te bereiken

Dyss Media Concepts
Plantsoenstraat 93A, 7001 AB te Doetinchem
Telefoon: 088 225 2009
E-mail: info@dyssmedia.nl

© 2024 DyssMedia.nl - Alle rechten voorbehouden - KVK 57266220 - Privacy statement